Kropp & Fot | Helsingborg
Följ Kropp & Fot  Facebook Rss

Aktuellt

Nu slår vi ett slag för vår MMT-behandling! Den är 45 minuter och utförande terapeut jobbar med både svensk klassisk djupgående massage samt MMT. I själva MMT:n får du som kund ”hjälpa till” lite genom att göra en liten rörelse med ex ditt skulderblad samtidigt som terapeuten jobbar med denna speciella teknik.
Det som händer är att, när du rör musklerna och terapeuten jobbar på bindväven(fascian), får du en rörligare rörelseapparat genom att musklerna och bindväven glider bra mellan varandra istället för ”trögt”vilket innebär smärttillstånd.
Smärta är en av kroppens varningssignaler när något inte fungerar som det ska, och det ska man oftast ta på allvar om det håller i sig över tid.
Kundernas omdömen om MMT är att de blir förvånade över att det kan ha en sån positiv effekt trots att det inte gör ont under tiden man får behandlingen. Och många tycker att det är väldigt behagligt och/eller skönt.

Dela Google + Dela påFacebook Twittra detta Dela på Pusha Maila artikeln!

 

Just nu har vi korta väntetider. framförallt på fotvård, så passa på att få fixat dina fötter hos våra välutbildade fotterapeuter. Och vi har ytterligare en massageterapeut här på tisdagar och torsdagar kl. 16-19, Senad, även han är utbildad på Hälsoteket. Det innebär att vi har 2 st som masserar här på de kvällarna så ni kan gå samtidigt som en partner, god vän eller familjemedlem.

Välkomna!

Mvh Annette, Staffan, Victoria, Gina, Camilla, Senad, Nina, Beatrice, Beate och Therese

 

Dela Google + Dela påFacebook Twittra detta Dela på Pusha Maila artikeln!

Camilla Pålsson

Camilla Pålsson

Camilla är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut, utbildad på Lundellska skolan i Uppsala med ytterligare utbildning inom diabetes samt en grundutbildning i reflexologi.

I grunden är Camilla också undersköterska och mentalskötare. Hon flyttade hit från Stockholm 2018 för att arbeta här hos oss och finns här alla dagar i veckan.

Camilla utför följande behandlingar; Medicinsk Fotvård, Fotvård som Friskvård, Fot/Zon-massage, Fotmassage, Pedikyr, SPA-Pedikyr samt paraffinbad.

Dela Google + Dela påFacebook Twittra detta Dela på Pusha Maila artikeln!