Kropp & Fot | Helsingborg
Följ Kropp & Fot  Facebook Rss

Aktuellt

Fotvård som Friskvård, det är vårt nya namn på fotvård till er som använder ert friskvårdsbidrag till fotvård.
I behandlingen ingår samma moment som Medicinsk Fotvård men vi har lagt till momsen för att skatteverket kräver momsbelagda behandlingar för att det ska vara avdragsgillt.
Ni som kommer till oss genom Benify kan, under en övergångsprocess, fortfarande boka Förebyggande fotvård till det lägre priset.

Välkomna till en välgörande fotbehandling utförd av välutbildade och erfarna terapeuter!

Dela Google + Dela påFacebook Twittra detta Dela på Pusha Maila artikeln!

Nyhet!
Nu introducerar vi vår nya behandling som är 45 minuter lång. Det är en behandling som har som mål att minska smärttillstånd både i foten men även i resten av kroppen då vi använder en blandning av zonterapi, artikulering och traditionell fotmassage.
Här jobbar vi med att öka rörligheten i en/flera specifika leder .Genom stretching/tänjning av leden ökas stimuleringen i ledkapseln,vilket innebär ökad synovia-produktion (ledkapselvätska).Detta förändrar rörligheten avsevärt i den behandlade leden och medför ökad rörlighet.

Välkomna till vår fotterapeut Camilla som är den som utför behandlingen

Dela Google + Dela påFacebook Twittra detta Dela på Pusha Maila artikeln!

 

Tänk på att när du ska använda ditt friskvårdsbidrag till fotvård ska du boka vår behandling ”Fotvård som friskvård”. Den är momsbelagd och avdragsgill enligt skatteverkets regler, som vi följer. Därav det högre priset jämfört med Medicinsk Fotvård. ALLT som ska dras av som friskvård måste vara momsbelagt.

Ni som går genom Benify kan boka Förebyggande Fotvård i en övergångsprocess.

VARMT VÄLKOMNA!

Annette med personal; Victoria, Nina, Staffan, Brittis, Therese, Camilla och Gina

 

 

Dela Google + Dela påFacebook Twittra detta Dela på Pusha Maila artikeln!

Camilla Pålsson

Camilla Pålsson

Camilla är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut, utbildad på Lundellska skolan i Uppsala med ytterligare utbildning inom diabetes samt en grundutbildning i reflexologi.

I grunden är Camilla också undersköterska och mentalskötare. Hon flyttade hit från Stockholm 2018 för att arbeta här hos oss och finns här alla dagar i veckan.

Camilla utför följande behandlingar; Medicinsk Fotvård, Fotvård som Friskvård, Fot/Zon-massage, Fotmassage, Pedikyr, SPA-Pedikyr samt paraffinbad.

Dela Google + Dela påFacebook Twittra detta Dela på Pusha Maila artikeln!